[Arhiivist] AEGEE-Tallinna korraldatud LTC: Summer Euphoria!

10150717_812383318826513_1748809766936793083_n

LTC ehk Local Training Course on kohalik koolitus, mis on suunatud ainult ühe AEGEE haru liikmetele. Küll aga kutsus AEGEE-Tallinn juba teist korda ka tartlasi oma LTC-le. Seekord olid kohal Janely ja Maili ning koolitajana ka Hanna. 


Üritus algas reedel laheda suveteemalise peoga kesklinna hostelis, kus toimus tutvumine ja erinevad mängud. Laupäeval suundusime Tallinna Ülikooli, kus veetsime terve päeva erinevates Workshopides. Esmalt rääkis Miha Ilc, AEGEE-Euroopa Policy Officer seletas enda tööülesandeid ning rääkis EurOptimismist ehk andis väikese ülevaate EL populaarsusest ja usaldatavusest erinevates Euroopa riikides. 
Teisena tegi kaks workshopi Sergio Oliverovic, endine AEGEE-Valladolidi president ja asutaja ning SubCommie. Kõigepealt kuulasime AEGEE-Euroopa tasemel toimuvast ning saime selgemaks AEGEE-Euroopa struktuuri. Pärast arutasime pikemalt kohalikul tasemel toimuvat ning workshop läks sujuvalt üle aruteluks, mida võiks AEGEE-Tallinn või AEGEE-Tartu arendada, kuidas keegi isiklikult panustada jne. Vahepeal oli lõuna, milleks oli AEGEE-Tallinnast Heidi valmistanud väga maitsva pasta, siis mängisime pikalt mänge. Maria Arendsi, kes on AEGEE-Groeningeni ja AEGEE-Tarragona liige ning NetCommie, workshop rääkis NetComi tööst ning pikemalt PR-st. Meid jagati tiimidesse, kus pidime välja mõtlema, kas suveülikooli, Network Meetingu või AEGEE-Tallinna tutvustuse ja turundusplaani. Mina isiklikult tundsin, et sain küll AEGEE-Tallinna liikmete käest mitmeid uusi mõtteid ja lahedaid ideid.

1526743_812160385515473_3436731551535174987_n
Viimasena rääkisin pika päeva lõpuks mina suveülikooli korraldamisest. Minu esitlus on nähtav ka aadressil: prezi.com
Õhtul pärast sööki arutasime suveülikooli korraldamise plaane ning ajasime niisama juttu. Väga lahe üritus oli ning täname AEGEE-Tallinnat meid kaasamast!

Hanna Alajõe,
AEGEE-Tartu pzresident

Post navigation

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga